Calcul Cost | Sisteme Panel Power Plates |

Venim in intampinarea clientilor nostrii cu cele mai ieftine si confortabile solutii de incalzire ....
Tabel Comparativ | Panel Power Plates |
Instalare Sistem de Incalzire
Efecte Terapeutice | Panel Power Plates |
Profita Acum ! Super Reduceri !
Blog
Cu o experienta de peste 10 ani in
solutii de incalzire neconventionala , Carel Group Corporation , numara
un important nr de clienti multumiti
Experienta noastra in avantajul
tau .Iti oferim importante reduceri
si consultanta la achizitionarea sistemelor Panel Power Plates
Gratuit ! Sectiune dedicata nu numai clientilor ci si celor care doresc consultanta privind serviciile noastre.
In perioada 15 oct - 15 ian , la orice sistem achizitionat oferim GRATUIT
instalarea si punerea in functiune , precum si recalibrarea circuitelor electrice existente
La orice sistem de incalzire beneficiati de service specializat - autorizat cu garantie lifetime( pe toata durata existentei produsului / sistemului  )
Carel Group Corporation este o societate cu capital integral privat, infintata in scopul de a satisface nevoile tuturor  de la societati comerciale la ceteteni individuali sau familii, in domeniul unei largi game de produse si servicii, adaptabile in functie de activitatea specifica prezentata ca doleanta de catre beneficiar .
Contactati-ne chiar acum !
Tel/Fax :
       0258 830380 ;
                    0258 827698 ;

Director General :
Horatiu Covaci
+ 40.722 577 566

Showroom:
Alba Iulia , Str. Arnsberg , F8

Retele sociale :
Copyright © 1996 Carel Group Corporation. Toate drepturile rezervate.
Ideal pentru acasa , birou , hala industriala precum si pentru cabinete medicale sau laboratoare acest tip de sistem de incalzire este comandat local prin intermediul unui termostat individual pentru fiecare panou .
Sistemul de incalzire Panel Power Plates beneficiaza de o tehnologie de comanda
de ultima generatie fiind un echipament din categoria " smarthome " ceea ce semnifica faptul ca se incadreaza perfect in \orice tip de spatiu fie el birou sau hala industriala iar d-voastra puteti beneficia de numerosele avantaje pe care acest sistem le poate oferii .

Sistemul Standalone - se remarca printr-un confort termic sporit , o  functionalitate desvarsita si un consum cu 40 45 % mai mic decat orice sistem de incalzire clasic
dar principala lui carateristica ramane aceiasi si anume faptul ca acest tip de sistem
vine calibrat si termostatat individual pentru fiecare incapere in parte pentru a reducere pierderile de energie inutile.

Sistemul dedicat - incuba toate functiile sistemul stanalone si in plus , faptul ca contina un modul de comanda ce confera posibilitatea de control de la distanta .

Un sistem revolutionar de-a dreptul care satisface pana si pe cei mai pretentiosi dintre cumparatori prin tehnologia sa bazata pe conexiunea la internet.
Un sistem de incalzire " HOME CONFORT " care se adapteaza perfect mediului inconjurator si se dezvolta odata cu acesta si spun asta datorita principalului avantaj de a fi comandat de oriunde din lume , de pe orice terminal PC sau SMARTPHONE
cu conditia ca acesta sa detina conexiune la internet .
Un avantaj principal al acestui tip de sistem este faptul ca el se poate programa manual sa porneasca sau opreasca fluxul de energie pentru o anumita incapere , ba mai mult , pot fi stabilite programe ( zilnic ,saptamanal , lunar , ) intervale orare la care sistemul va porni in functie de dolentele
d-voastra .