Calcul Cost | Sisteme Panel Power Plates |

Venim in intampinarea clientilor nostrii cu cele mai ieftine si confortabile solutii de incalzire ....
Tabel Comparativ | Panel Power Plates |
Instalare Sistem de Incalzire
Efecte Terapeutice | Panel Power Plates |
Profita Acum ! Super Reduceri !
Blog
Cu o experienta de peste 10 ani in
solutii de incalzire neconventionala , Carel Group Corporation , numara
un important nr de clienti multumiti
Experienta noastra in avantajul
tau .Iti oferim importante reduceri
si consultanta la achizitionarea sistemelor Panel Power Plates
Gratuit ! Sectiune dedicata nu numai clientilor ci si celor care doresc consultanta privind serviciile noastre.
In perioada 15 oct - 15 ian , la orice sistem achizitionat oferim GRATUIT
instalarea si punerea in functiune , precum si recalibrarea circuitelor electrice existente
La orice sistem de incalzire beneficiati de service specializat - autorizat cu garantie lifetime( pe toata durata existentei produsului / sistemului  )
Carel Group Corporation este o societate cu capital integral privat, infintata in scopul de a satisface nevoile tuturor  de la societati comerciale la ceteteni individuali sau familii, in domeniul unei largi game de produse si servicii, adaptabile in functie de activitatea specifica prezentata ca doleanta de catre beneficiar .
Contactati-ne chiar acum !
Tel/Fax :
       0258 830380 ;
                    0258 827698 ;

Director General :
Horatiu Covaci
+ 40.722 577 566

Showroom:
Alba Iulia , Str. Arnsberg , F8

Retele sociale :
Copyright © 1996 Carel Group Corporation. Toate drepturile rezervate.
Sisteme de incalzire Panel Power Plates pot fi instalate doar de personalul calificat in domeniu deoarece acesta activitate necesita o verificare in prealabil a instalatie electrice existente si eventual o calibrare a acestor circuite pentru protectia si buna functionare a sistemelor Panel Power Plates.


Randamentul acestor sisteme de incalzire este maxim atunci cand acestea
se vor monta in tavan , deoarece pierderile de energie vor fi minime iar caldura genarata va fi una placuta prin emisie de ioni negativi benefici organismului
Garantia sistemelor noastre de incalzire se acorda doar in cazul in care sistemele sunt montate de catre specialistii nostrii in domeniu si cu conditia neintervenirii in nici un fel in sistem sau in configuratia circuitelor electrice .

In speranta ca v-am atras atentia la acest sistem revolutionar de incalzire , va multumim si va asteptam sugestiiile sau parerile d-voastra despre produs sau despre efectele terapeutice benefice organismului .Ne puteti contact prin e-mail , formular de contact pus la dispozitie aici sau prin intermediul solutie de chat online .
Inainte de montajul efectiv al acestui sistem se va face o calculatie exacta in ceea ce priveste incaperea, caracteristicile de baza a acestiea cum ar fi izolatie ,pozitia geografica precum si materialele din care cladirea este compusa , acestea fiind necesare pentruo calculatie cat mai exacta in raport cu un randament maxim .

Durata de instalare efectiva a acestor panouri depinde de mai multi factori,unul dintre acestia fiind modul de instaler sau comunicare cu sistemele, la acesta ora fiind disponibile doua variante , primul fiind un sistem dedicat (termostatat individual local ) iar cel de-al doilea fiind sistemul dedicat care consta intr-un modul de comanda ( controller ) care poate find configurat de la distanta printr-o conexiune la  internet .
Panourile de incalzire pot fi montate in orice fel de incapere cu singura conditie ca puterea si numarul lor sa fie corect stabilite. Se stie ca un singur panou de incalzire poate incalzi un spatiu de 20mp, insa numarul panourilor depinde
de mai multi factori.

Asadar pentru a stabili numarul de panouri  trebuie sa fie luat in calcul volumul ce trebuie incalzit, tipul cladirii
(apartament in bloc sau casa), izolatie, de zona climaterica in care se gaseste, de tipul peretilor si al geamurilor.
Pentru a nu va lasa pacaliti de diversele firme de pe piata de profil, merita sa va informati in prealabil despre toate
aceste conditii dar si despre altele.