Calcul Cost | Sisteme Panel Power Plates |

Venim in intampinarea clientilor nostrii cu cele mai ieftine si confortabile solutii de incalzire ....
Tabel Comparativ | Panel Power Plates |
Instalare Sistem de Incalzire
Efecte Terapeutice | Panel Power Plates |
Profita Acum ! Super Reduceri !
Blog
Cu o experienta de peste 10 ani in
solutii de incalzire neconventionala , Carel Group Corporation , numara
un important nr de clienti multumiti
Experienta noastra in avantajul
tau .Iti oferim importante reduceri
si consultanta la achizitionarea sistemelor Panel Power Plates
Gratuit ! Sectiune dedicata nu numai clientilor ci si celor care doresc consultanta privind serviciile noastre.
In perioada 15 oct - 15 ian , la orice sistem achizitionat oferim GRATUIT
instalarea si punerea in functiune , precum si recalibrarea circuitelor electrice existente
La orice sistem de incalzire beneficiati de service specializat - autorizat cu garantie lifetime( pe toata durata existentei produsului / sistemului  )
Carel Group Corporation este o societate cu capital integral privat, infintata in scopul de a satisface nevoile tuturor  de la societati comerciale la ceteteni individuali sau familii, in domeniul unei largi game de produse si servicii, adaptabile in functie de activitatea specifica prezentata ca doleanta de catre beneficiar .
Contactati-ne chiar acum !
Tel/Fax :
       0258 830380 ;
                    0258 827698 ;

Director General :
Horatiu Covaci
+ 40.722 577 566

Showroom:
Alba Iulia , Str. Arnsberg , F8

Retele sociale :
Copyright © 1996 Carel Group Corporation. Toate drepturile rezervate.
La bolnavii cu angina pectorala, ftizicii, astmaticii se accentueaza tulburarile. Acestea dispar dupa furtuna, ca urmare a aparitiei de ioni negativi, produsi de efluviile si descarcarile electrice petrecute intre pamant si nori. * Tulburarile provocate de vanturi sunt datorate, de asemenea, proportiei ridicate de ioni pozitivi, transportati prin aer. * Acumularea, deasupra vastelor aglomerari industriale, a fumului, a gazelor poluante, provoaca, de asemenea, o scadere a ionilor negativi si o inmultire a ionilor pozitivi. * In interiorul imobilelor, structurile metalice, aparatele de incalzit si de climatizare distrug ionii negativi.

Efectul celor doua tipuri de ioni asupra sanatatii e complet diferit. Ca urmare a unui mare numar de cercetari, intreprinse mai ales de fizicienii si biologii rusi, s-a demonstrat ca puritatea aerului si in consecinta a climei este in mare parte determinata de proportia de ioni negativi, care exercita o actiune benefica asupra diferitelor organe, suscitand totodata o stare de bine si echilibru, o euforie psihica. In schimb, ionii pozitivi sunt net defavorabili. Asa se explica de ce inaintea unei furtuni, cand proportia de ioni pozitivi atmosferici este foarte ridicata, multe persoane cu sanatate normala se simt prost, nervoase.
Aerul pe care-l respiram contine ioni, care sunt atomi sau molecule de oxigen, azot, gaz carbonic si alte gaze, cu incarcaturi pozitive sau negative. Sub actiunea razelor ultraviolete ale soarelui si ale razelor cosmice, care provin din spatiile siderale, acesti produsi se transforma. Un atom sau o molecula care pierde un electron primeste o incarcatura pozitiva.

Din contra, fixarea unui electron suplimentar provoaca formarea unui ion negativ. Ionizarea mai poate fi produsa prin radioactivitatea solului, prin efluviile de descarcari electrice (fulgere) si prin procedee de mai mica importanta,ca "efectul Lenard", care se manifesta prin pulverizarea si dispersiunea violenta a picaturilor de apa,
in timpul ploilor puternice, la cascade, sau la suprafata marii, in cursul fluxului si al refluxului. De asemenea, trecerea vantului prin acele de pin ionizeaza atmosfera.

                                                                                          vezi sursa
Care este legatura dintre sanatate si ionizarea atmosferica?

V-a spus vreun medic ca starea de rau se explica, adesea, prin prezenta unui exces de ioni pozitivi?

Dar ca ionii negativi sunt obligatorii pentru viata?
Daca raspunsul e " nu ", randurile de mai jos va vor fi de folos
Starile de slabiciune, oboseala, plictiseala, durerile de cap resimtite de persoanele care stau in camere insuficient aerisite, nu se explica numai prin lipsa de oxigen, ci si prin cresterea ionilor pozitivi, eliminati prin respiratie.
Panouri Incalzire 01
Panouri Incalzire 02
Panouri Incalzire 03
Panouri Incalzire 04
Panouri Incalzire 05
Comanda Acum !