Calcul Cost | Sisteme Panel Power Plates |

Venim in intampinarea clientilor nostrii cu cele mai ieftine si confortabile solutii de incalzire ....
Tabel Comparativ | Panel Power Plates |
Instalare Sistem de Incalzire
Efecte Terapeutice | Panel Power Plates |
Profita Acum ! Super Reduceri !
Blog
Cu o experienta de peste 10 ani in
solutii de incalzire neconventionala , Carel Group Corporation , numara
un important nr de clienti multumiti
Experienta noastra in avantajul
tau .Iti oferim importante reduceri
si consultanta la achizitionarea sistemelor Panel Power Plates
Gratuit ! Sectiune dedicata nu numai clientilor ci si celor care doresc consultanta privind serviciile noastre.
In perioada 15 oct - 15 ian , la orice sistem achizitionat oferim GRATUIT
instalarea si punerea in functiune , precum si recalibrarea circuitelor electrice existente
La orice sistem de incalzire beneficiati de service specializat - autorizat cu garantie lifetime( pe toata durata existentei produsului / sistemului  )
Carel Group Corporation este o societate cu capital integral privat, infintata in scopul de a satisface nevoile tuturor  de la societati comerciale la ceteteni individuali sau familii, in domeniul unei largi game de produse si servicii, adaptabile in functie de activitatea specifica prezentata ca doleanta de catre beneficiar .
Contactati-ne chiar acum !
Tel/Fax :
       0258 830380 ;
                    0258 827698 ;

Director General :
Horatiu Covaci
+ 40.722 577 566

Showroom:
Alba Iulia , Str. Arnsberg , F8

Retele sociale :
Copyright © 1996 Carel Group Corporation. Toate drepturile rezervate.
O forma a energiei de existenta careia, pentru un sector foarte restrâns si anume al luminii si al caldurii, omul a luat cunostinta prin simturile naturale, înca de la aparitia sa, percepând caldura si lumina solara.


Sunt parte a spectrului luminii naturale de la soare, fara radiatii ultraviolete daunatoare pielii sau organismului,din contra...NASA si a alte agentii spatiale au folosit aceasta tehnologie de încalzire cu rezultate exceptionale, constatindu-se de-a lungul timpului ca fiind esentiala si benefica pentru toate fiintele vii, fapt ce ne determina sa spunem ca intr-un timp relativ scurt va revolutiona viitorul in sistemele de incalzire si de ce nu un izvor de sanatate si frumusete in casa ta.
Sistemul de caldura pe care vi-l oferim propaga o forma de energie similara cu lumina esentiala de la soare,cu proprietati de a penetra, refracta si reflecta caldura in gama “ Biogenetica “fiind esentiale si benefice pentru toate vietatile Terei.Aceasta este diferenta între sistemele noastre si metodele comune de convectie in încalzire.
La fel cum soarele a facut pentru milioane de ani,asa si sistemele noastre  combina puterea soarelui cu high-tech de dezvoltare într-o stare de arta, de economisire a energiei low-cost prin acest sistem proiectat pentru a va oferi caldura mângâietoare, pentru a trai si locui in întregul spatiu de lucru. Temperatura este controlata asistat prin intermediul hight-tech sau classic prin termostat cu fir sau radio-control.
 
Va oferim flexibilitate în proiectare atunci când aveti nevoie de solutii personalizate pentru imobilul dvs.prin intermediul tehnologiei de ultima ora,intrind in posesia unui sistem terapeutic sanatos de încalzire,în timp ce ve-ti economisi energie si reducerea emisiilor de CO2 din imobilul dvs.

Prin aceasta tehnologie de ultima ora intrati in posesia un înlocuitor complet pentru sistemul dvs. de încalzire vechi si  nu mai este nevoie de a utiliza poluarea ca sursa de energie sub forma de gaz, petrol sau lemne pentru a va încalzii. Cu noi alegeti sursa de încalzire ecologica cea mai buna si low-cost in încalzirea de acasa.