Calcul Cost | Sisteme Panel Power Plates |

Venim in intampinarea clientilor nostrii cu cele mai ieftine si confortabile solutii de incalzire ....
Tabel Comparativ | Panel Power Plates |
Instalare Sistem de Incalzire
Efecte Terapeutice | Panel Power Plates |
Profita Acum ! Super Reduceri !
Blog
Cu o experienta de peste 10 ani in
solutii de incalzire neconventionala , Carel Group Corporation , numara
un important nr de clienti multumiti
Experienta noastra in avantajul
tau .Iti oferim importante reduceri
si consultanta la achizitionarea sistemelor Panel Power Plates
Gratuit ! Sectiune dedicata nu numai clientilor ci si celor care doresc consultanta privind serviciile noastre.
In perioada 15 oct - 15 ian , la orice sistem achizitionat oferim GRATUIT
instalarea si punerea in functiune , precum si recalibrarea circuitelor electrice existente
La orice sistem de incalzire beneficiati de service specializat - autorizat cu garantie lifetime( pe toata durata existentei produsului / sistemului  )
Carel Group Corporation este o societate cu capital integral privat, infintata in scopul de a satisface nevoile tuturor  de la societati comerciale la ceteteni individuali sau familii, in domeniul unei largi game de produse si servicii, adaptabile in functie de activitatea specifica prezentata ca doleanta de catre beneficiar .
Contactati-ne chiar acum !
Tel/Fax :
       0258 830380 ;
                    0258 827698 ;

Director General :
Horatiu Covaci
+ 40.722 577 566

Showroom:
Alba Iulia , Str. Arnsberg , F8

Retele sociale :
Copyright © 1996 Carel Group Corporation. Toate drepturile rezervate.
Unul dintre elementele de baza ale acestui sistem de incalzire
il constitue faptul ca nu detine elemente in miscare , ceea ce
semnifica faptul ca acest sistem de incalzire nu poate dobandii nici un fel de uzura in timp . Lipsa acestor elemente din natura lor determina totodata lipsa zgomotului de fond .
Sistemul de incalzire Panel Power Plates beneficiaza de programul de returnare ( money back ) ceea ce semnifica ]faptul ca daca nu sunteti pe deplin multumiti de acest produs il puteti returna in termen de 30 de zile iar noi ne vom obliga la returnarea banilor .

Pentru a va demonstra fiablitatea sistemului va asteptam la sediul noastru din Alba Iulia , pentru o demonstratie cu privire la sistemul de incalzire Panel Power Plates .

Prin sistemul de marketink pus la dispozitie de catre specialistii nostrii , clientii finali au posibilitatea testarii produsului timp de
30 de zile cu posibilitatea returnarii intergii sume de bani in cazul unei nemultumiri .
Prin prisma experientei dar mai ales a sutelor de clientii multumitii societatea noastra a reusit sa-si castige un prestigiu
in domeniul sistemelor de incalzire din Romania , remarcandu-se prin devotament si seriozitate fata de client si devenind un potential lider in segmentul de piata dedicat solutiilor "  home confort  "

Din dorinta de ecologizare si economisire a energiei electrice , a luat fiinta acest sistem revolutionar , care a avut un imens impact la nivel mondial fapt ce ne determina sa promovam acest sistem de incalzire unic prin calitatile sale .
Acest sistem inovativ de incalzire reprezinta rezultatul unor ani de studiu intens si teste cu privire la indicii de confort termic precum si modul de interactionare al ionilor negativi si efectual benefic al acestora pentru organism .

Inovatia secolului in materie de incalzire , Panel Power Plates,un sistem ce poate genera caldura ecologica si teraputica intr-un mod economic si fara a necesita aprobari sau proiecte.

Toate acestea pentru a dovedii fiabilitatea sistemului de incalzire si randamentul pozitiv in combinatie cu terapia rezultata in urma eliberari de ioni negativi.