TEHNOLOGIE

Căldură la atingerea unei taste

Conceptul de "caldura asistata"  a luat fiinta din dorinta de a automatiza intreg sistemul energetic al unei locuinte in vederea obtinerii unui control deplin asupra,mediul ambiant din caminuldumneavoastra.
 
Conceptul de caldura asistata are la baza un mecanism complex de eficientizare si modernizarea a locuintei menit sa eficientizeze controlul si functionalitatea acestor echipamente, pentru a putea fi controlate prin intermediul dispozitivelor moderne de gen smartphone, pc sau tableta

Un sistem de încălzire full option

Sistemul Panel Power Plates se remarca printr-o serie de aplicatii disponibile imediat si care asigura control total al locuintei dumneavoastra indiferent ca este vorba de comandarea de la distanta a sistemului de incalzire sau a oricaror echipamente din casa d-voastra.
 
In concluzie, Carel Group Corporation pune la dispozitia clientilor cea mai inovatoare solutie de incalzire din lume capabila sa reduca consumul de energie cu 40/45% si sa produca un efect terapeutic benefic organismului.
In plus sistemul de incalzire Panel Power Plates face parte din categoria echipamentelor "Home Comfort" ceea ce semnifica faptul ca sistemul poate fi comandat de la distanta prin intermediul retelei de internet sau local (standalone) prin orice tip in functie de tipul panoului achizitionat.

Energia electrica se poate obtine folosind doar resurse inepuizabile cum sunt: energia solara, energia eoliana si energia geo-termala. Astfel, facem auzit un mesaj pe care natura il transmite.

E momentul unei schimbari in gestionarea resurselor actuale, pentru a lasa mostenire generatiilor viitoare o planeta mai curata. Caldura este pe planeta noastra o conditie indispensabila a vietii, fiind totodata placuta, relaxanta si o sursa de buna dispozitie.

In afara de acestea, folosirea sistemelor noastre de incalzire va aduc o economie substantiala de pana la 50% comparativ cu alte sisteme care folosesc combustibilii pe baza de (gaz metan, motorina etc.)

Confortul nu apare doar datorita unei temperaturi a aerului fixata conform dorintei individuale, ci si datorita proprietatilor terapeutice pe care le degaja. La fel de importanta este si temperatura tuturor suprafetelor din care este alcatuit spatiul.
©2020 Caldură Verde

Pentru a vă oferi o experiență a navigării cât mai plăcută acest site foloseste cookies.
Navigând în continuare pe acest site vă exprimați acordul pentru folosirea lor. (mai multe despre cookies aici)

Sunt de acord