PWS9 alb

Cod Produs: PWS9
- +

Putere: 950W
Dimensiuni: 606x1506x20mm
Pentru camere de 20-24mp, H=2,5m

• Termen de garanție: 10 ani garanție
• Durata medie de viață: 25 ani
• Termizolație pe fața dorsală: da
• Efect terapeutic: da
• Randament: 98%
• Efect anti bacterian, antipraf, antifum: da
• Tehnologie: tehnologie revoluționară
• Efect deodorizant: da
• Montaj: foarte simplu

CONSUMUL DE CURENT ELECTRIC 
Depinde de aparat, temperatura exterioară, gradul de izolare al încăperii etc. În medie, iarna, un aparat funcționează efectiv între 4 și 10 ore în funcție de temperatura exterioară și gradul de izolare al încăperii (pentru un grad mediu de izolare, un panou funcționeaz efectiv, în medie 6-7 ore pe zi). De fapt, panoul nu face altceva decât să pună la loc căldura pe care o pierde casa dumneavoastră, cu un randament maxim posibil de transformare a energiei electrice în caldură. Dacă o centrală sau un calorifer electric face această compensare cu un randament de 40-45%, panourile noastre fac acest lucru cu un randament de 96-98%!!!
De exemplu, dacă avem o cameră de 16-20 mp (2,5 m înălțime), un singur perete exterior, NU ultimul etaj, mediu izolată termic (geam termopan, dar fără termoizolație), e nevoie de un panou PWS 8 de 866W, vom avea un consum de aprox. 6 KW/zi, adică aprox. 200 KW/lună.

MONTAJUL
Este foarte simplu – poate să-l facă oricine – înseamnă fixarea panoului cu 4 șuruburi (în dibluri) pe tavan sau pe perete și introducerea steckerului într-o priză sau legarea la o doza de curent. Termostatul se pune pe cablul de alimentare ca un întrerupător clasic sau puteți folosi termostatul de priză.
În cazul în care doriți o echipă de montaj specializată din cadrul societății noastre așteptăm să ne contactați!

ATENTIE!
Recomandarea panoului a fost făcută pentru camere cu izolație termică medie (geam termopan, fără polistiren), un singur perete exterior, camerele învecinate încălzite și ele la rândul lor. Dacă puneți un astfel de panou într-o cameră, conform recomandării noastre, dar camerele învecinate nu sunt încălzite, panoul va fi subdimensionat și nu va putea face față deoarece va fi suprasolicitat, încălzind în mod indirect (prin pereții comuni) și celelalte camere. În acest caz pierderile camerei vor fi foarte mari, iar panoul va funcționa non – stop și va atinge cu greu o temperatură de 18-20 grade.
TREBUIE SĂ INSTALAȚI PANOUL ADECVAT ÎN FIECARE CAMERĂ A CASEI !!!
Dacă totuși doriți să încălziți doar o cameră și restul locuinței să rămână neîncălzită, în această cameră trebuie să puneți panou(ri) de putere DUBLĂ decât cea recomandată în tabelele de mai sus !!!
Același lucru se întâmplă și în cazul apartamentelor aflate la ultimul etaj. Pierderile prin tavan sunt imense iar în acest caz necesarul de putere este aproape dublu, iar consumul va fi și el aproape dublu față de cei ce stau la un etaj intermediar (acest lucru se întâmplă indiferent de sistemul de încălzire folosit).

©2020 Caldură Verde

Pentru a vă oferi o experiență a navigării cât mai plăcută acest site foloseste cookies.
Navigând în continuare pe acest site vă exprimați acordul pentru folosirea lor. (mai multe despre cookies aici)

Sunt de acord