CARACTERISTICI

Cum functioneaza?

Panel Power Plates

Sistemul propus reprezinta o adevarata revolutie in sistemele de incalzire si cind spunem aceasta ne referim la multiplele avantaje pe care le prezinta incalzirea cu aceste sisteme comparativ cu celelalte existente.
 
Principiul de functionare al acestora, identic cu cel dupa care soarele incalzeste pamintul de la distanta, este un sistem inovator de inalta calitate recunoscut pe plan mondial ca fiind liderul in materie de eficienta a incalzirii, intr-o forma curata, naturala si confortabila.

UNIC!

Chiar si atunci cand rolul de incalzire este intrerupt, eficienta antibacteriana, antivirotica si dezodorizanta a sistemului ramine activa fara consum de curent electric.

Panouri încălzire cu cristale lichide

Sistemele noastre produc IONI NEGATIVI care au un rol foarte important in anihilarea radicalilor liberi, efectele resimtite de catre organismul uman fiind foarte importante in ceea ce priveste intirzierea aparitiei efectelor imbatrinirii,o imbunatatire substantiala a tonusului psihic si o intarire a sistemului imunitar.
 
Emisia de IONI NEGATIVI se realizeaza in baza unei tehnologii de ultima ora la baza careia sta un mineral din grupul silicatilor care exista doar intr-un singur loc din lume cu proprietati deosebite in ceea ce priveste emisia de ion negativi.

Tehnologia consta in acoperirea cu un strat coloidal de argint a sistemului generator combinata cu emisia de ioni negativi este unica in lume!

Pentru ca este o metoda sigura si sanatoasa de igienizare si dezinfectie a aerului ce intra in contact cu alimentele si pielea aceasta tehnologie aplicata la sistemele noastre de incalzire face ca microbii, bacteriile si virusii din incaperi sa fie eliminati inainte de a avea posibilitatea sa ajunga in organismul nostru, majoritatea agentilor patogeni fiind eliminati dupa mai putinde 5 minute de functionare a aparatului!

Test comparativ Panel Power Plates

TestSisteme electrice de căldurăE.P.H.Sistemele noastreInstitute de testaremetodă testare
Capacitate de instalare 20,5 16,7 18.1 KETI Clădiri
Consum de energie 15,1 10.8 7,2 KETI Clădiri
Raport de ventilație 0,7 0,7 0,4 KETI Clădiri
Set+BACK Aceeași Baza -33% KETI Clădiri
Economie Energie +40% Baza -23% KETI Vile
Programul energetic     CHOSEN U.S.A.  

Căldură fără pierderi?

Da, cu sistemul Panel Power Plates!

Sistemul Panel Power Plates este singurul sistem de acest gen capabil sa confere randament de 200% fata de orice alt sistem clasic de incalzire dar cu costuri reduse cu cel putin 40% (mai putin fata de orice alt sistem de incalzire clasic disponibil pe piata)
 
De aceea noi cei de la Carel Group Corporation, prin specialistii nostri in domeniul sistemelor de incalzire recomandam cu caldura acest mod de incalzire prin prisma economiei la electricitate precum si a altor avantaje.

Cinci motive pentru a cumpăra acest sistem de încălzire

1. Cel mai mic consum de energie
Sistemul Panel Power Plates consuma cu 40 % mai putina energie electrica decat orice alt sistem disponibil pe piata
2. Efecte terapeutice
Probabil singurul sistem de incalzire ce confera pe langa randament maxim de caldura si functia de tratament a numeroaselor boli legate de organele respiratorii si nu numai.
3. Portabilitate
Panel Power Plates este un sistem de incalzire foarte usor ca urmare a acestui fapt, el poate fi montat acolo unde se cere dupa o calibrare in prealabil a acestuia.
4. Reducere Costuri - NU NECESITA PROIECT
Cu acest sistem de incalzire aveti avantajul reducerii costurilor la minim deoarece acest sistem nu necesita avize sau alte formalitati pentru instalarea sau montajul acestuia.
5. Garanție lifetime (pe viață)
Da, desi pare greu de crezut sistemele noastre sunt concepute pentru a rezista o perioada nedeterminata de timp si asta datorita faptului ca nu exista piese in miscarea sau alte elemente ce pot cauza uzura in timp a acestora.
©2020 Caldură Verde

Pentru a vă oferi o experiență a navigării cât mai plăcută acest site foloseste cookies.
Navigând în continuare pe acest site vă exprimați acordul pentru folosirea lor. (mai multe despre cookies aici)

Sunt de acord